Hillary Clintonová napojena na terorismus

U egyptského generálního žalobce byla údajně podána další stížnost. Podle několika arabských zdrojů (Al Wafd a Vetogate), manželka svrženého prezidenta Muhamada Mursího v rozhovoru pro tureckou agenturou Anatolia nejenže přiznala, že chtěla podnítit domácí násilí pro svržení Abdela Fataha al-Sisiho, ale také že spolupracovala s Hillary Clintonovou.

Naglaa_Mahmoud

Mursího manželka: Přátelé s Clintonovými od 80.let?

Stanice Mehwar TV  uvedla video Nasra Qaffase, který se spoléhá na detaily jejího rozhovoru s agenturou Anatolia. Klíčové úryvky zprávy jsou přeloženy pod videem:

Qaffas: Podle agentury Anatolia, Mahmoud řekla: „Mezi prsty mám tajemství z Bílého domu a paní Clintonová se bojí mého hněvu.“ Řekla: „Nebudu mluvit o Humě Abedinové.“ Když byla tázána, zda byla v úzkém kontaktu s Hillary Clintonovou, řekla: „Když se můj muž od únosců vrátí, ten, kdo vedl převrat, zaplatí pořádnou cenu.“ O Clintonové řekla: „Spoustu let jsme přátelé. Žili jsme v USA a mé děti se tam učily. Tohle přátelství se posílilo, když se můj manžel stal legitimním prezidentem země.“

Mahmoud řekla, že byli rekrutování Clintonovými z USA a jejich přátelství začalo v 80tých letech. Tohle vypadá na ukryté spiknutí.

Když byla tázána, zda jsou pořád přátelé, řekla, že komunikace nikdy nepřestala, a že všechny konverzace jsou nahrány. Mursího manželka prozradila, že Clintonová žádá pomoc – oficiální a neoficiální – několika členů Muslimského sesterstva s problémy na Středním východě. „S Clintonovými řešíme běžné problémy.“

Mahmoud dále prohlásila, že „Hillary se na nás spoléhá na její úspěch v následujících prezidentských volbách, stejně jako jsme dvakrát pomohli vyhrát Baracku Obamovii. Je trochu mimo, že se domnívá, že pomohla Obamovi vyhrát.

Když byla tázána o svém vztahu s Michelle Obamovou, Mahmoud řekla, že vztah je velmi dobrý, ale nikdy se nevyvinul v blízké přátelství jako s Hillary.

O schopnosti žen vést revoluci řekla, že se to se Sesterstvem může stát. „Je u mně spousta žen lídrů Bratrtstva. Spousta jejich manželů byla unesena a uvězněna. Říkám jim, aby byly trpělivé, v budoucnu budou odměněny. Říkám jim, že jestli jejich manželé zemřou jako mučedníci, provdají se dalšímu muži hned, jak skončí jejich menstruační perioda.“ řekla.

Podle Mahmoud se policie nedotkne žen, a proto jsou tak efektivní.

O obavách, že Muslimské bratrstvo může být identifikováno jeko teroristická organizace, žena bývalého prezidenta řekla, že se nebojí prohlásila, že ona a její kolegové organizují „převrat proti převratu.“

“Jsme ve válce a džihádu a máme dobré velitelství, starodávné a moderní. Taktiky války si nechám pro sebe, protože v Islámu je válkou trik.“

Řekla, že její svědomí neustoupí, dokud všichni zrádci nebudou viset.“

Mahmoud_Mursi

Naglaa Mahmood a Muhamad Mursí.

Jak bylo zmíněno výše, tento rozhovor vyústil v podanou stížnost u egyptského prokurátora Hishama Barakata. U stejného prokurátora byla podána stížnost Sadeka Ebeida proti Maliku Obamovi.

Přes Al-Wafd (přeloženo):

Egyptský prokurátor Hisham Barakat prověřuje stížnost právníka Assema Qandila proti Nagle Mahmoud, ženě svrženého prezidenta Muhamada Mursího. Stížnost Mahmoud obviňuje z plánování vlny násilí, která zasáhla národ. Podle stížnosti plánuje převrat proti současné vládě.

Stížnost požaduje, aby byla zatčena a vyslechnuta.

Stěžovatel tvrdí, že předmět stížnost zpravodajské agentuře prohlásil, že je první osobou zapojenou v teroristických spiknutích v egyptských univerzitách, zvláště v univerzitě al-Azhar.

Qandil dodal, že Mursího žena je hlavním politickým operativcem, a že při ní stojí ženy z Muslimského sesterstva, které byly pověřeny spácháním teroristických činů. Cílem těchto činů je nechal vykrvácet státní bezpečnost demonstracemi žen v a okolo univerzit. Řekla, že ženy nebude obtěžovat ani armáda a ani policie. Přiznala, že její vztah s manželem, dalšími lídry Muslimského bratrstva, a americkou administrací byl jednou z věcí. Tímto se přiznala, že je společně se svým manželem zapojena se CIA.

Ministryně zahraničí Hillary Clintonová a další údajně tyto vztahy navazovali.

Stížnost požadovala zatčení Mahmoud a vyšetřování dalších žen Muslimského bratrstva. Qandil požaduje, aby byli vyslechnuti editoři Almesryoon a Nasr Qaffas a přednesli důkazy.

Klíčovým odhalením v jejích tvrzeních je, že se Clintonovi zpřátelili s rodinou v 80tých letech, když žili v USA. Jako jedna z 63 vůdkyň v Muslimském sesterstvu je Mahmud kolegyní Salehy Abedinové, další z těch 63 vůdkyň. Saleha je matkou Humy Abedinové, která je blízkou poradkyní Hillary Clintonové a žena bývalého kongresmana Anthony Weinera.

Huma se poprvé ujala místa u Hillary v roce 1996 po vystudování Univerzity George Washingtona a práci v radě Muslimské asociace studentů (MSA), skupině Muslimského bratrstva. Zasadily se kořeny pro vztah mezi Hillary a Humou léta před Mursím a Mahmoud?

Hillary_Saleha_Huma-e1373549321487

Hillary na Univerzitě Dar al-Hekma v roce 2010 se vůdkyní Muslimského sesterstva Salehou Abedinovou (vlevo). Huma (dcera Salehy) a Hillary (vpravo).

Co se týče Mahmoud, vedení protestů v Egyptě v době po Mursím není novinkou. Jen pár dní po neúspěšném srpnovém pokusu senátorů Johna McCaina a Lindsey Grahama o osbobození lídrů Muslimského bratrstva Mahmoud vedla protesty. Pokud je Qandilova stížnost oprávněná, tak se můžeme domnívat, že účelem protestů je to, co je dnes propagováno.

Tvrzení, že Mursí a Mahmoud spolupracovali s Clintonovi, Obamovou administrací a CIA zdá se posilují zprávu, kterou minulý měsíc publikoval Egyoffline. Zpráva přeložená Emanem Nabihem tvrdí, že dokumenty dokazují zapojení Obamovy administrace v podněcování domácích bouří v Egyptě pro svržení současné egyptské vlády.

Co se týče zpráv agentury Anatolia, nejsou také ničím novým. Asi ve stejnou dobu, kdy Mahmoud vedla protesty, několik  arabských zdrojů uvedlo, že Saad Al-Shater, syn uvězněného zástupce lídra Muslimského bratrstva Khairata Shatera, v rozhovoru pro agenturu prohlásil, že jeho otec má důkazy o spolupráci Obamovy administrace s Muslimským bratrstvem.

http://shoebat.com/2013/12/13/report-hillary-clinton-collaborated-mursis-wife-2/ (kráceno)

Dále čtěte:

1 komentář: „Hillary Clintonová napojena na terorismus

Komentáře nejsou povoleny.