Trefa do černého! Moucha rozplácnuta! Zaútočili americké drony v Pákistánu na mešitu?

Rozplesknutí mouchy. Takhle nazývají útoku dronu, bezpilotního letadla ovládaného přes konzoli tisíce mi daleko někde v USA. Rozplesknutí mouchy. Jinými slovy, vraždění lidí v Pákistánu, Afghánistánu. Rozplácnutí (zničení) mouchy (hmyzu). To poslední se odehrálo ve čtvrtek v Pákistánu. Očividně v mešitě….

Poslední zprávy přicházející z Pákistánu, které samozřejmě neplní stránky masmédií nebo těch patolízalských publikací, které se živí kopírováním a vkládáním informací v členských státech NATO, píšou o čtvrtečním teroristickém útoku amerického dronu na mešitu, který vyústil ve vraždu desíti lidí a v těžké zranění dalších tří. Moucha rozplácnuta.

V dalších zdrojích se stejná zpráva může skrývat pod „Letecký útok zabil v Pákistánu 10 lidí.“ Osoba je zabita, když ji plynový ohřívač bouchne u obličeje, zavražděna je, když něco zasáhne její mešitu, kde provádí modlitby, raketami a střelbou se samopalu ovládanou konzolí psychotických vrahů v USA.

Otázkou zůstává – bude vrah potrestán? Je v USA nějaký právník s kuráží, který věc vznese a přivede ke spravedlnosti tyto zbabělce navádějící tyto stroje a ty kruté teroristické pány stojící za kampaní? Jak vidíme, tak epicentrum teroru není v Pákistánu nebo v Afghánistánu, ale spíše v USA. Moucha rozplácnuta.

Co kdyby pákistánské drony v neděli ráno napadly americký kostel? Představte si ten křik, horor, teror, jak lidé utíkají v panice a pak se ráno schází nad smradlavým masem svých milovaných, kteří byli doslova upečeni ve vlastní kůži. Rozplácnutí mouchy. Hrozné…Teroristický útok…monstra, představte si je ty titulky.

Co se ale stane, když američtí zbabělci v Pákistánu  navedou drone nad mešitu, vystřelí dvě střely a odstřelují návštěvníky kostela samopalem? Proč se tento příběh nedostal ani do novin? Jaký příběh?

Ten, při kterém ve čtvrtek americký drone provedl teroristický útok proti mešitě ve vesnici Hasukhel v Mir Ali v severním Waziristánu. Údajně šlo o druhý takový útok za dva dny. Drone zasáhl mešitu, kde lidé prováděli ranní modlitby, podle svědka:

„Někteří lidé provedli modlitbu a pak jsme z mešity odešli. Další se pořád modlili a někteří citovali Korán, když drone vystřelil dvě střely a mešitu zasáhl. Malá struktura mešity byla zničena a lidé vevnitř byly pohřbeni pod troskami budovy.“ řekl člen kmenu Mohammad Roshan Dawar.

Zpět k USA. Kdo byl vrahem zodpovědným za tento útok? Kde byl? Jaké letadlo naváděl? Pokud jsou obvinění pravdivá, jak to, že neprobíhá vyšetřování vraždy?

Neobtěžujte se. Víme, co se stane. Rozplácnutí mouchy. Pokud někdo nevyšetří, jak tyto teroristické vynálezy shodit  pomocí EMP…elektro-magnetickým pulzem.

http://english.pravda.ru/hotspots/terror/28-05-2012/121243-us_drones_mosque_pakistan-0/

—————————————————————————————————————————————————

V sobotu americký drone vystřelil dvě střely na pekárnu, když podezřelí kupovali zboží. Pokud Obama říkal, že tyto útoky provádějí s precizností, tak jak věděl, že zrovna v té pekárně nebudou nakupovat civilisté? Tohle je vážné porušení bezpečnosti civilních obyvatel. Jak  mohli vědět, že než tam doletí to letadlo tam nepřijdou civilisté nakupovat? V článku se píše o čtyřech mrtvých, nezmiňuje však podrobnosti o tom, co byli zač.