Batman spojován s další střelbou

Batman je spojován s další střelbou ve Spojených státech. Tento film se točí kolem několika amerických střelců a vyvolává obavy o tom, zda jde o film „spouštějící“ naprogramované vrahy.

Nedávná střelba v lasvegaském bistru, při které zemřeli dva policisté, byla prací šílených fanoušků Batmana. Jerad a Amanda Millerovi přišli do restauraci a začali střílet se slovy „tohle je revoluce.“ Server Infowars uvedl, že pár je na Facebooku vyfocen v kostýmech Jokera a jeho komplice Herleyho Quinna.

batmanconnection

20. června 2012 vešel do kina v Auroře v Coloradu James Holmes a postřílel 12 lidí. Lidé přišli na film Černý rytíř povstal a spousta médií tvrdila, že Holmes si nabarvil vlasy na červeno právě díky tomuto filmu. Zajímavý je také fakt, že Holmes se účastnil neurovědeckého výzkumu placeného americkou vládou. S vládou byla navíc spojena i jeho psychiatrička. 

V médiích také proběhla zpráva, že se Holmes jednomu ze svých spoluvězňů přiznal, že byl naprogramován zabíjet.

James Holmes byl nepřímo spojen také s dalším střelcem – Adamem Lanzou, který se postaral o masakr ve škole Sandy Hook v Newtonu. Název „Sandy Hook“ se v daném filmu o Batmanovi také objevil.

sandymap1

Černý rytíř povstal a Sandy Hook. Mapa z filmu.

Server Infowars také upozorňuje, že jeden z lidí, kteří měli na starosti ve filmu rekvizity včetně map, Scott Getzinger, zemřel 6.dubna 2012 při dopravní nehodě.

Tato fakta vyvolávají obavy o tom, zda tento film neslouží jako spouštěč pro naprogramované zabijáky, kdy se alter ego zacílených osob zaměřuje na motivy filmů pro nalezení „lepšího světa.“ Tématické filmy se objevují u naprogramovaných osob velice často. Např. v projektu Monarch byl ústředním motivem film Alenka v říši divů.